llista d'equips RPL

Futbol de la Premier League russa 2019-2020

La Premier League russa 2019-2020 ja ha començat. La 28a temporada de la màxima divisió del sistema de lliga de futbol rus va començar el 12 de juliol. Durarà fins al 30 de maig de l’any vinent. Segons els resultats, s’hauria de determinar el nou campió de futbol rus. Cada equip va jugar 4 partits, així que els analistes van proporcionar les primeres prediccions sobre qui guanyarà l’or i qui anirà a la NFL.

logotip de la Premier League russa al fons de l'estadi

Canvis

El nou campionat va fer canvis menors quant a la preparació del calendari de jocs. Ara el programa de partits de la Premier League russa 2019-2020 està desenvolupat per la RPL amb el suport de l'Escola Superior d'Economia de la Universitat Nacional de Recerca. Es minimitza la quantitat de punts de penalització per infracció de les dates indicades al calendari. Es permeten les següents restriccions de transferència del joc:

• participació de l’equip a la Copa d’Europa;
  • realització d'altres esdeveniments a l'estadi;
  • condicions meteorològiques adverses;
  • la necessitat d’una distribució homogènia dels partits amb el top FC, que va assolir les primeres posicions de la classificació segons els resultats de l’últim campionat.

A més, la Premier League russa de futbol 2019-2020 serà la primera de la història quan el sistema de vídeo VAR serveix per ajudar els àrbitres. El nou campionat està organitzat segons la normativa estàndard. Cada equip ha de jugar dos partits amb rivals: a casa i a fora. Els clubs de futbol, ​​que ocuparan la 15a i la 16a posició a finals de la temporada, seran cedits a la FNL.

Lloc

Els partits del campionat seran organitzats per 13 ciutats. Per als jocs preparats els estadis principals i de recanvi. Tots els jocs tindran lloc en:

Participants i primers resultats

Les notícies de futbol de la Premier League de Rússia 2019-2020 suggereixen que Zenit pot seguir sent campió. L’equip de Petersburg continua mostrant els millors resultats del campionat. En total, el RPL inclou 16 equips, entre ells:

• Orenburg

A la tresoreria de Zenith, que dels quatre partits celebrats va guanyar en tres i un va acabar en empat, 10 punts. L’equip de Petersburg ocupa el primer lloc a la classificació. La majoria d’analistes creuen que l’actual campió té totes les possibilitats de defensar el títol.

Cartell del zenit sobre el camp de l'estadi

El segon lloc és CSKA amb tres victòries i una sola derrota. L’equip de Moscou té 9 punts, cosa que el converteix en el principal competidor del Zenit. La tercera posició l’ocupa Rostov, que va guanyar dues baralles, i en va empatar dues més. El Rostov FC té 8 punts, de manera que es troba lleugerament per darrere de Zenit i CSKA i té totes les oportunitats per avançar.

Rubin, Moscou Lokomotiv, Krasnodar, Uekaterinburg Urals i Tula Arsenal van rebre cadascun 7 punts. Els equips mostren gairebé els mateixos resultats, de manera que la seva ubicació a la classificació pot canviar ràpidament. A la novena posició va quedar Akhmat, que va obtenir dues victòries i dues derrotes.Fins ara, el FC de Grozny té 6 punts, però en cas de victòria podrà avançar. Seguit immediatament per Dinamo de Moscou i Spartak, que tenen 5 punts. Els experts estimen que les seves perspectives són de boira.

El 12è lloc de la classificació és Ufa, que va guanyar en un sol partit. A causa d'un empat i dues derrotes, l'equip només té 4 punts. Per sota del rànquing, hi ha les Ales dels Soviètics i Tambov, amb 3 punts. Cada equip només té una victòria i tres derrotes senceres. Al penúltim lloc 15 es troba PFC Sochi amb un punt. Orenburg finalitza la classificació, perdent quatre partits sobre quatre.

Cal destacar que Tambov i Sochi van entrar a la Premier League russa per primera vegada a la història, ocupant posicions capdavanteres al Campionat FNL. El FC va substituir Anji i Yenisei, que van abandonar la divisió superior. Mentre que Tambov va aconseguir avançar lleugerament, Sochi té totes les oportunitats de tornar a la FNL l'any que ve.

primers resultats del RPL

Principals jugadors

Tot i que el calendari de la Premier League de Rússia 2019-2020 ja està en domini públic, només s’està formant la llista de màxims golejadors. Fins ara, aquesta llista inclou:

1. Alexandre Sobolev. Un jove futbolista rus que jugava a l’extrem de l’equip més poderós de Samara, “Ales dels soviets”. Gràcies a ell, el FC de l'últim lloc va passar a la tretzena posició. Des del començament de la temporada, Sobolev ja ha marcat 4 gols i es va convertir el millor jugador del RPL al juliol. Segons algunes fonts, CSKA està pensant en comprar un jugador.
  2. Artyom Dziuba. La veritable llegenda del futbol rus. Des del començament de la temporada, el capità de la selecció russa i el davanter Zenith va marcar tres gols. El jugador de futbol de 30 anys ocupa el segon lloc després d’Alexander Sobolev, però els experts estan convençuts que aquest resultat només és el començament.
  3. Eldor Shomurodov. Atleta d'Uzbekistan, de 24 anys, que juga a Rostov. Des del començament del campionat, va portar al seu equip 3 gols. Gràcies a això, Rostov va passar del sisè al tercer lloc de la classificació, entrant a la llista de líders. Alguns experts creuen que és Eldor qui pot ajudar a guanyar l'equip, si no el campionat, i després el premi.

Eldor Shomurodov al terreny de joc

Previsió

Segons analistes, un dels equips següents guanyarà el nou campionat: Zenit, Rubin, Dynamo, CSKA. Els clubs de futbol llistats tenien la majoria de partits seguits sense concedir-se els gols. Tot i això, la situació pot canviar dràsticament. Per exemple, el lideratge Zenit té previst trencar el contracte amb el llunyà futbolista més feble Anton Zabolotny per tal d’estalviar costos financers.

Es va guanyar força i el CSKA va pujar de la quarta a la segona posició. Després d'haver aconseguit tres victòries seguides, l'equip de l'exèrcit pot sortir al cap després de l'únic error de Zenit. Moscou Spartak, per contra, pot tenir problemes. Després d'haver organitzat la venda de jugadors de futbol, ​​la FC de la capital es va mantenir, segons molts experts, amb la plantilla més feble. Ara l'equip està en onzè lloc, però no se sap si es pot mantenir a la RPL després dels resultats del campionat.

Ja han passat quatre rondes i la cinquena comença el 10 d’agost. Calendari de futbol de la Premier League russa proporcionarà informació completa sobre els propers jocs.